onsdag 2 juli 2014

Livstecken från isi Sme'

Som tidigare så rullar dagarna på i makligt tempo.

Elsa konfirmerades i helgen och firades efteråt här hemma av Familjen. En mycket nöjd tjej som i skrivande stund är på Konstkollo för andra året i rad.
Ska bli spännande att se vilka alster hon kommer hem med i år.

Själv har jag just klickat hem en ansenlig bokhög från Bokus och Käre Maken överraskade nyss med några böcker från Bibblan så jag ska klara mig fram till bokbeställningen kommer.
Tack och lov för en man som vet vad jag gillar.


*mord och relationer*

Jag har även reserverat ett par böcker på Biblioteket.
På en av böckerna var jag nummer 60 i lånekön. Reserverade böcker har en lånetid på 2 veckor så om cirka 120 veckor är det min tur då med andra ord.
Nån gång i mitten på oktober 2016...

Lite blommor har jag fått planterat och favoriten för året är faktiskt denna rosenskära. De var så söta med sina lätta och skira blad.
Den sorten ska jag plantera en hel drös utav nästa sommar.


*fina favoriterna*

Dessvärre har jag inte kunnat bestämma mig angående blomrabatten vid Bagarstuväggen. Så den är ännu i sitt oplanerade stadium där jordgubbarna tronar i ensamt majestät på ena sidan och de bitska brännässlorna huserar på den andra.
Hå hå ja ja, men det löser sig nog.

Nästa vecka har jag bjudit över lilla Mammsan på pannkaksmiddag. Och i vanlig ordning betyder det att jag gör smeten och står för sylten medan hon får äran att grädda dem.
Jag är nämligen ingen fena på att grädda pannkakor och även om jag lyckas så är Mammas ändå godare.

Som alltid.

Tiddelipom och trevlig semester på er vänner!

2 kommentarer: