lördag 20 februari 2016

När Arvids ordnar middag

Den var en hit den där gourmetpåsen vi beställde i går.




Förrätten la vi upp på ett stort gemensamt fat.

Det man behövde göra själv till varmrätten var att värma potatisterrinen i ugnen, värma rödvinssåsen i en kastrull och så steka på köttet till valfri innertemperatur.
Allt var packat i separata formar och till köttet var det vitlöksklyftor och timjankvistar att ha med när man tillagade det.
Snabbt enkelt och det blev verkligen jättegott.




Mums så gott allt var.

Så, flera tummar upp blev betyget.

Åh, det är så skönt med helg. Jag skrotar ännu runt i pyjamas och funderar på vad vi ska hitta på idag. Edvin är fortfarande krasslig så det blir nog bara att moja på här hemma.
En liten sväng in och handla till middag och så det obligatoriska lördagsgodiset. Jag är jättesugen på chokladbollar så det ska jag nog göra i eftermiddag.

Ha en skön dag.

2 kommentarer:

  1. Ser mycket gott ut. Hoppas att ni har en riktigt mysig helg. /A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var så gott. Och helgen var mysig även om Edvin var sjuk och Käre Maken blev detsamma på lördagen. Kramkram

      Radera