måndag 19 maj 2014

Tollido!

Vilken dag vi hade här isi Sme i går!

Började med att låna med mig Fasters Finaste och sen åkte vi ut till Holmen för att hämta en tupp som Kompis-Familjen skulle bli ägare till.
En ståtlig herre minsann, men nån vidare bild på honom blev det inte då han åkte kartong hem till nya hönsen och bara ville kura där i.

När vi kom hem sen var vi ute mest hela eftermiddagen. Jag och Wille åkte släp, städade Fasters bil, fikade mazariner och så fick vi finfrämmat.
Nu var han ju tyvärr inte av den sorten som kunde flyga, men det var rätt spännande ändå.


*goaste Reinen i byn*

Nu ska jag göra färdigt här hemma innan det är dags för veckohandling, middag och kvällens avsnitt av Game of Thrones. Spännande spännande.

Hejsvejs!

2 kommentarer:

 1. Hej Svejs på dig!
  Men va fina Pioner, när vi bodde i Sorunda så hade jag massor med Pioner och du milde tid va dom växte, blommorna var stora som assietter .) och doftade ljuvligt... dom saknar jag skulle vart fräck och grävt upp alla hihi..
  Snygg vas.. Ha det gott vi ses / Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej! Du skulle ha tagit med dem! Tjoff med storspaden bara! Är sugen på att plantera såna doftpioner men jag är rädd att de är svårskötta... Anni säger att det bara behövs hönsskit... Fniss. Kanske ska köpa ett par såna samtidigt. Hönsar alltså. Vi ses! Kramkram

   Radera