fredag 13 februari 2015

Dags att flytta?

Sedan vi flyttade in här för sju, snart åtta år sedan, så har hela familjen sovit på övervåningen. Kottarna har haft varsitt sovrum på vardera gavel och jag och Käre Maken sover på hallen i mitten av övervåningen.
Det är inga små utrymmen direkt, planlösningen är öppen och vi förfogar nog över dryga 25 kvadratmeter per rum.

Kammarn på nedervåningen är mindre och har fått agera kontor, men nu är jag sugen på att flytta ner vårat sovrum dit i stället.
Kottarna är så stora nu och det var mer när de var små det var skönt att finnas i deras direkta närhet om de skulle vakna på natten.


*kammarn som agerar kontor för tillfället*

Vi har ju fem (fula och udda) garderober som tar upp en hel vägg inne på kontoret nu, men de är som tur var inte väggfasta så de kan vi enkelt flytta ut. De kommer nämligen inte att få plats där inne längre om vi ska få in dubbelsängen.

Problemet är bara att garderoberna inte kommer att få plats på vindan heller. Där finns det egentligen bara en passande vägg att ställa dem efter och mot den väggen måste Käre Makens databord stå.
Så då måste jag hitta annan passande förvaring för allt innehåll i garderoberna.

Håhåjaja.

Det här är en av mina svagaste sidor.
Att jag måste ha allt uttänkt och organiserat redan innan jag börjar med något. Det får helst inte bli rörigt när jag flyttar om och det är ju en ekvation som inte riktigt går ihop.

Kanske får ta det här projektet som terapi.

För sen kommer nästa stora projekt.
Att välja nya tapeter till nya sovrummet.

HÅHÅJAJA.

Det blir den stora utmaningen för en som aldrig kan bestämma sig och helt plötsligt känns det där med att städa hela nedervåningen i dag som världens lättsammaste grej.


Trevlig helg allihopa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar